Relaunch av Swedish Homestead

En av mina favoritkanaler, en av mina inspirationer och en person som står högt på min lista att bjuda in till min egen gård är Simeon på Swedish Homestead. Extra roligt är att Simeon och fru (sorry fru, vet inte vad du heter…) nu startar om sin kanal med högre ambition och bra koppling mellan youtubekanalen och webben. Såhär ser relaunchen ut

Deras site hittar du så klart på SwedishHomestead.com.

Simeon valde tidigt att visa gårdslivet och har 3 års försprång på mig 🙂 Det betyder att allt jag gör kommer ses som en ”repetition” av vad han gör på sätt och vis. Men samtidigt så tror jag att ”konkurrens” i det fallet inte är konkurrens utan en möjlighet till samarbete och att tillsammans häjlpa till att visa småbrukets fördelar.

Simeon valde också att vara en engelsk kanal och du ser ju på mitt språk att jag inte valt det. Det är inte det att jag inte behärskar engelska för det gör jag men som jag initialt tänkte så är det bättre att vara en stor fisk i en liten sjö jämfört med en liten fisk i ett hav

A big fish in a little pond or a little fish in a big pond?

Det är den eviga frågan – ett ”konundrum” så att säga. Deb viktigaste frågan är egentligen om en stor fisk i en liten sjö klarar av flytten till havet?

Personligen har jag ine bestämt mig än 🙂

Det här är mer ett shout out till Simeon och SwedishHomestead så kolla in deras site och framför allt prenumera på deras youtubekanal!

av Mattias

http://madprepper.net - http://skitjakt.nu - http://jaktkojan.nu - http://mattiashandley.se - http://vapenfakta.nu

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *