Lyxfrukost på en söndag och uppeldning av en rök

Igår så styckade vi massa gris, bland annat den lilla Grisen (36 kg slaktvikt) som vi nödslaktade.

På fläsksidan tog vi ur revbenen

Urbenad fläsksida

Fläsksidan torrsaltades lätt över natten

Saltat

Jag skar ut två skivor fläsk per person och tärnade upp resten till lunchen.

Fläsk på köttskärbrädan

Två skivor fläsk och äggröra på 2 ägg och en dl mjöl per person. Allt uppstyrt på vedspis. Dessutom råggröt.

Magi in the making
Lyxfrukost

Ren magi på en tallrik.

Förutom sysslor som att tömma latrin och massa annat så behöver röken eldas upp (läs värmas upp).

Röken

Den här meningen tyckte jag var otroligt intressant

Vi behöver en ny berättelse om vår civilisation för att på allvar kunna förändra vår livsstil

av Mattias

http://madprepper.net - http://skitjakt.nu - http://jaktkojan.nu - http://mattiashandley.se - http://vapenfakta.nu

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *