Det blir bra även om det blir fel

Dagens insikt. Det blir bra även om det blir fel…


”jag har kebabkryddat några kilo skinkstek” sa jag och tipsade om att T kunde ta det från cold room och använda det till pastasås. Bara fräsa på och reda med dagens mjölk från korna så blir det god sås var tanken.

T tog det hon trodde var några kilo kebabkryddad skinkstek (från kylskåpet) och skar upp. Efter att den gått i ugnen med massa gott då provsmakade hon. Det var oätligt, fruktansvärt salt.

I kylen låg älgköttet, som jag saltat och grundkryddat till breasola.

När T och Jag gapskrattade åt misstaget så pratade vi om hur hon skulle kunna göra.

Gissa om jag skrattade så jag grät när jag efter några timmar fick reda på att ”mitt kebabkött” var i ugnen i vedspisen och att jag troligen ville kolla på det.

T hade stoppat in köttet, med marinad, gurkmejarot, stjärnanis, lagerblad, halva vitlöksklyftor (med skal) +annat rakt in i ugnen…

Smaken var grym och köttet precis färdigt. Även när det blir fel kan det bli rätt 🙂

Gött!

av Mattias

http://madprepper.net - http://skitjakt.nu - http://jaktkojan.nu - http://mattiashandley.se - http://vapenfakta.nu

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *