BBQ a la Tolarp

För mig börjar grillsäsongen 1:a januari och slutar 31:a december. Så vad är mer naturligt än att grilla Tolarp style?

Sköna grannen Tommy kom över med två vinkelslipar och Bengt hade en hydrofor.

Det räckte inte med vinkelslip utan det behövdes en handslägga med

Väl inne i Hydroforen förstod vi varför det rök.

Fågel/råttboet hade nästan börjat brinna.

Vi bar bort, eller rättare sagt grillen tömde sig själv och föll i delar när vi tog i den men det löste sig ändå. Frankengrill är född!

När vi tar bort pluggen i toppen kan vi stoppa in ett rotesserirör. Det kommer också behöva stoppas ett vinkeljärn över ena venrilationshålet då glöd trillar ut där.

Köttet (entrecote och filé) ligger i marinad i cold room över natten. Går det som jag vill så blir det kålrotslåda och potatislåda till…

av Mattias

http://madprepper.net - http://skitjakt.nu - http://jaktkojan.nu - http://mattiashandley.se - http://vapenfakta.nu

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *